Havsvatten och alger är i perfekt harmoni med vår hud. Dess mineraler och marina spårämnen sprids via osmos och aktiverar syresättningen och kommunikationen i våra celler. Denna fantastiska likhet bibehåller den dynamiska balansen på epidermis och förser huden med alla vitala mikronäringsämnen för att återfå en hälsosam hud. Genom unika processer och transformation och extraktion kan THALION Laboratorierna erbjuda alla fördelarna från havet i exceptionella behandlingar.
OCEOSOMER

Mikrosfärer som inkapslar marina aktiva ingredienser och levereras till hjärtat av epidermis celler för en bättre effektivitet.

THALASSO OLIGO

Äkta koncentrat av delvis osaltat havsvatten. Exceptionellt full av magnesium, mineraler och marina spårämnen som regenererar och revitaliserar.

THALISOURCE

Koncentrerad med polysackarider och oligopolysackarider från brunalger, skapar denna ingrediens ett rejält skydd för huden samtidigt som den har en väldigt effektiv fuktgivande verkan.

OLIGOSOURCE

Aktiva ingredienser fulla av karragener, som säkerställer en dubbel regenererande och anti-age verkan genom stimulering av kollagen syntesen.

SEBOSOMER

Biomimetiska vektorer av algextrakt, speciellt framtagna för att normalisera flödet av sebum och återge en sund hud.

LAMINARIA ALG KONCENTRAT

Ultra-koncentrerat algextrakt som är 100% naturligt, och är lika effektiv att remineralisera som forma figuren.
FILOSOFI THALION
Högteknologisk hudvård från havet

THALION, ledande experter inom marin kosmetik väljer noggrant ut de bästa algerna. Vår unika kunskap som skördare tillåter oss att bevara alla de ursprungliga kvaliteterna hos dessa värdefulla växter och leverera dem i nya formler. Upptäck våra professionella behandlingar på thalassoterapi center, spa och skönhetssalonger i fler än 50 länder över hela världen.
       

Beauty House i Laholm AB - Industrigatan 42 312 34 Laholm
Tel:0430 716 00 - E-post: beautyhouse@telia.com