BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

THALION ÄR LEDANDE EXPERTER PÅ MARIN KOSMETIK
THALION är idag världsledande inom marin kosmetik och samarbetar med det världskända franska marinbiologiska forskningscentret National Centre for Scientific Research (CNRS) som leder utvecklingen inom molekylär och cellbiologi. I samarbete med CNRS utvecklar vi nya revolutionerande metoder för att ta fram nya aktiva ingredienser, som vi tillämpar inom hudvård.

VI GÖR ALLT SJÄLVA FRÅN GRUNDEN
THALION är det enda märket som gör alla stegen själva från skörden av algerna till slutprodukten. Detta gör att THALION har total kontroll över skörden och tillverkningen och kan erbjuda garanti på kvaliteten. Tack vare ett exceptionellt läge vid det Iriska havet, ett UNESCO biosfärområde, väljer vi ut de bästa algerna och behandlar dem genom en unik process inom 24 timmar för att bevara de aktiva ingredienserna. 

MARKNADENS MEST KOMPLETTA SORTIMENT
THALION säljs exklusivt på hudvårdssalonger och spa och erbjuder ett komplett utbud av professionella behandlingar till ansikte och kropp. THALION har mer än 40 behandlingar till ansikte och kropp och tillsammans med dig skräddarsyr vi din behandlingsmeny för att anpassa den till dina kunder.

INGEN WEBBFÖRSÄLJNING
THALIONs produkter finns inte till försäljning på nätet, parfymerier eller varuhus då vi tycker att terapeuten som gör behandlingen ska ha rätt till merförsäljningen!

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!
Kontakta oss så kommer vi helt förbehållslöst och demonstrerar fördelarna med våra produkter och behandlingar för dig. Slå oss en signal, vi lovar att du inte kommer att ångra dig!

VILL DU PROVA VÅRA PRODUKTER FÖRST?
Vi skickar gärna prover på de produkter som du vill prova. Vi har ett komplett sortiment av produkter att välja på. Slå oss en signal så skickar vi de produkter som du är nyfiken på.