ANSIKTSBEHANDLINGAR

THALION har ett stort utbud av behandlingar till ansiktet för att möta alla behov.

BEAUTY ENHANCER - 30 min
En 30-minuters marin ansiktsbehandling med detox skrubb, krämig mask och en avslappnande massage för en omedelbar fräsch lyster.

ABSOLUTE HYDRATION - 60 min
Denna behandling badar ansiktet i fukt och koncentrerar fördelarna med marina extrakt för att fylla huden. Huden blir perfekt återfuktad och återfår välbehag, lyster och mjukhet.

HYDRA-MINERAL - 60 min
Denna ansiktsbehandling har en unik kombination av marin teknologi och läckra texturer med en dubbel marin mask och mineralgelé med hög koncentration av alla 112 spårämnen som finns i havet. Huden blir intensivt återfuktad och badad i mineraler, vilket gör den fräsch och fyllig.

INTENSE NUTRITION - 60 min
De dyrbara marina oljorna i denna ansiktsbehandling för torr hud ger näring och omedelbar välbehag. Huden får näring och repareras.

COCOON NUTRITION - 60 min
En ansiktsbehandling för att reparera och ge näring till torr hud. Den exklusiva termomasken fyller huden med ultrakoncentrerade aktiva ingredienser och ger en stunds avkoppling tack vare sin värmande effekt. Huden blir skyddad, fylld och mycket behaglig.

SENSI-MARINE - 60 min
Denna ansiktsbehandling är en verklig källa till välbehag och försänker omedelbart huden i en bubbla av lugn. De lugnande patenterade marina aktiva ingredienserna kombineras med probiotika för att återställa hudens naturliga balans. De sensoriska och mjuka texturerna respekterar hudens känslighet. Starkare och bättre skyddad, blir huden lugnad och behaglig.

SEBO-MARINE - 60 min
Koncentrerad i kraftfulla marina aktiva ingredienser återställer denna behandling hudens mikrobiota, reglerar överflödig talgproduktion och renar porerna. Efter diagnos anpassas behandlingen efter hudens behov. Orenheter reduceras, glans neutraliseras och hudens struktur blir slät och jämn. Hudtonen blir fräsch och strålande.

RADIANCE ENERGY - 60 min
Denna energigivande ansiktsbehandling ger huden ett tillskott av marina mineraler, spårämnen och vitaminer från superalger för att öka lystern och radera tecken på trötthet. Hudtonen blir fräsch och rosig, huden strålar och är utvilad.

INTENSE WHITE - 60 MIN
Denna högpresterande uppljusande behandling med Pylawhite®, en patenterad marin aktiv ingrediens har två effekter: övergripande uppljusning och en riktad verkan på mörka fläckar. Den ger en jämnare, otroligt ljus och strålande hy.

ABSOLUTE YOUTH - 60 min
En ansiktsbehandling mot åldrande, högkoncentrerad i SeaAge3A, en patenterad marin aktiv ingrediens som fyller ut rynkor och jämnar ut huden. En moussemask masserar in på huden för att fylla upp den inifrån. Rynkor är mindre synliga, ungdomligheten återställs.

FIRMNESS LIFT - 60 min
Denna ansiktsbehandling är idealisk för hud som saknar fasthet. Den kombinerar banbrytande marina aktiva ingredienser utvecklade av forskare med en uppstramande massage och en unik uppstramande mask. Ansiktsdragen jämnas ut, huden blir fastare och konturerna blir mer väldefinierade.

CELLULAR RENEWAL - 60 minDenna ansiktsbehandling skapar en alkemi mellan mineraler och syror från havet för att stimulera cellförnyelsen intensivt för en ny hud effekt. Hudens struktur blir förfinad, huden blir slät och hudtonen klar och jämn.

EYE LIFT EXPERT - 30 MIN
Denna målinriktade behandling med en koncentrerad cocktail av marina extrakt för att intensivt fylla upp området runt ögonen och skydda det från för tidigt åldrande. En cellulär booster stimulerar mikrocirkulationen för att omedelbart dränera detta ömtåliga område och lyfter linjer och stramar upp ögonlocken.

OCEAN SECRETS - EXCEPTIONAL ANTI-AGEING FACIAL - 90 MIN
Denna exklusiva ansiktsbehandling koncentrerar kärnan av Thalions tekniska kunnande och sensoriska upplevelse av produkterna. Behandlingen är centrerad kring en exklusiv ansiktsmassage som skulpterar ansiktets konturer och stramar upp ansiktsdragen. Marina pärlor appliceras på varje rynka för en omedelbar fyllande effekt. Ansiktet blir omformat, huden blir jämn och strålande.

ANTI JET-LAG ILLUMINATOR - 45 min
Denna ansiktsbehandlings "illuminerande effekt" bjuder in dig till en paus där tiden står stilla. Efter make-up borttagning och mild exfoliering njuter du av en varm och omslutande massage. Trötthetstecken avtar och din hud får en hälsosam lyster.