ANSIKTSBEHANDLINGAR

EXPRESS - 30 min
Denna vård fyller huden med koncentrerade aktiva ingredienser och ger direkta synbara resultat. Huden blir avslappnad, strålande och återfår sin ursprungliga skönhet.

ABSOLUTE HYDRATION - 60 min
En perfekt behandling för torr hud. Med total återfuktning blir hudens mjukhet återställd. Hudtonen blir klarare och fullt återfuktad.

INTENSE NUTRITION - 60 min
En närande behandling som berikar den torraste huden. Huden blir fylld vilket återställer mjukhet, smidighet och skönhet.

INFINITE GENTLENESS - 60 min
En dubbelverkande behandling för känslig och ömtålig hud som förebygger hudåldrande och reducerar känslighet. Huden blir regenererad och hudtonen blir jämn.    

EXTREME PURITY - 60 min
En behandling för kombinerad och fet hud. En skräddarsydd lösning till problemhud för att uppnå matthet och renhet. Den grå tonen avlägsnas och hudens yta blir rengjord och förfinad.    

ACNI CONTROL - 60 min
En rengörande behandling mot orenheter. Huden blir synbart renare och hudtonen återfår sin fräschhet.

HYDRA-MINERAL - 60 min
En intensivt fuktgivande behandling som tillför mineraler och ger huden en fantastisk lyster.  

COCOON NUTRITION - 60 min
En omslutande ansiktsbehandling för att reparera och ge näring till torr hud.

ENERGY& RADIANCE - 60 min
En behandling med omedelbart synbart resultat i 5 steg, rengöring, detox, massage, ampull och peel-off mask och avslutande serum och kräm för skydd.   

ABSOLUTE LIFT - 60 min
En intensiv anti-age behandling som bekämpar rynkor och hud som förlorat spänst. Den utfyllande och utslätande verkan reducerar synbart ålderstecken. Hudtonen återfår sin ursprungliga lyster redan från den första behandlingen.

FIRM & LIFT - 60 min
En behandling som ger fasthet till huden med den patenterade chrono-color youth masken som ändrar färg naturligt.

CELLULAR RENEWAL - 60 min
En behandling med marint AHA som stimulerar cellförnyelsen för en "ny hud" effekt och suddar ut synliga ålderstecken.

EYE LIFT EXPERT - 30 min
En effektiv ögonbehandling med specifik massage som ger ett yngre och fräschare utseende. Behandlingen stramar upp och jämnar ut rynkor och linjer.

MAGNIFICENT WHITE - 60 min
En högteknologisk behandling med aktiva uppljusande havsingredienser för en perfekt hudton. Pigmentförändringar orsakade av hudåldrande eller solexponering blir synbart avlägsnade. Huden blir förfinad, transparent och klar.

EXTRAORDINARY ANTI-AGEING FACIAL - 90 min
För att framhäva alla kvinnors skönhet har Thalion laboratorierna skapat Ocean Secrets - Extraordinary Anti-ageing Facial. Den är mer än bara en behandling, den fokuserar på kärnan av Thalions teknologiska kunnande med omedelbart resultat och en unik sensorisk upplevelse.

Denna unika ansiktsbehandling är baserad på en innovativ massage som formar ansiktskonturen och stramar åt huden. Detta äkta manuella lyft kombinerar en djup avslappnande massage med tekniska rörelser för att återskapa hudens naturliga form.