KROPPSBEHANDLINGAR

ORIGINAL MARINE BATH - 60 min
100 % naturlig marin vård som börjar med en rengörande exfolierande fas, följt av ett bad med koncentrerad havsenergi; närande och välgörande, piggar det upp och fyller på mineraler som genomströmmar kroppen för att neutralisera spår av stress och trötthet.

SEA MINERAL EXPERIENCE - 60 min
Efter en havssaltexfoliering täcks kroppen i ett lager av havsvattengelé som, behagligt uppvärmd, lindrar sin rikedom av naturliga mineraler in i kroppen för att vitalisera huden.

BENEFICIAL MINERAL SOURCE - 60 min
Denna kalcium och magnesium rika marina lera har ett överflöd av smärtstillande och stresslindrande effekter. Inpackningen lindrar muskelspänning och ledstelhet.

ABSOLUTE RELAXATION - 60 min
Avslappnande och energigivande massage som återställer balans och harmoni till kroppens energier. Detta är en djupgående avslappnande och regenererande behandling framtagen av THALION.    

BACK RELAXATION - 45 min
Gradvis lindras spänningar i axlar, nacke och rygg genom långsam, djup massage för att nå en behaglig stund av befrielse.    

SLIMMING EXPRESS - 30 min
Denna innovativa behandling ger ett omedelbart slankande svar och synbart resultat efter bara 1 behandling. Tack vare dess dubbelverkan - exfoliering och slankning - blir siluetten omformad på endast 30 min.

SLIMMING BALNEOLOGY - 60 min
Denna algkräm och havsvattenbad återger de enastående fördelarna av ett upplivande dopp i havet runt Bretagne. Badet innehåller brunalger som har ett överflöd av mineraler och stimulerar den slankande processen.

MARINE SLIMMING - 60 min
Kroppen exfolieras rikligt och täcks med laminaria alger från Bretagne, som med en mineralrik intensitet och kraftfull verkan underlättar slankning. Mineraler och spårämnen förstärker kroppens förbränningsmekanism som resulterar i en synbart slankare figur.

TRIPLE ACTION SLIMMING - 60 min
Denna inpackning kombinerar en cocktail av alger som var och en har unika fördelar. Med sin slankande, avgiftande och uppstramande verkan, ger denna behandling en mångsidig lösning. Ett upplivande havsdopp som kombinerar välbehag och resultat.

CELLUCONTOUR - 60 min
En intensiv skräddarsydd anti-cellulit behandling. De aktiva ingredienserna, rika på marina och vegetabiliska extrakt, kombineras med en innovativ skulpterande massage som synbart återskapar konturerna redan från den första behandlingen. 

DETOX RITUAL - 60 min
Efter en uppfriskande skrubb gnuggas, en koncentration av marina ingredienser, in med specifika rörelser som hjälper avgiftningen. En fas av djup avgiftning följer för att stimulera eliminerande funktioner och dränera kroppen. 

BODY DRAINAGE - 60 min
För att bekämpa cirkulationsproblem på benen nyttjas fördelarna från havet i kombination med dränerande massage för en vätskedrivande verkan. Behandlingen eliminerar toxiner och förfinar kroppsformen.

ANTI-AGE ODYSSEY - 60 min
Med underbara dofter och kvaliteter ger denna anti-age behandling en lyftande effekt till kroppen. Huden blir fast och mjuk som om den vore återskapad.    

FIRMING PERFECTION - 45 min
En stärkande exfoliering, en fastgörande kroppsmask och en specifik massage för att bevara fasthet efter havandeskap eller viktnedgång. Resultat: huden blir fastare och figuren skulpterad.

STRETCH-MARK ACTION - 45 min
Med 3 steg - skrubb, serum och kall mask - har denna vård en omfattande, förebyggande och minskande effekt som återställer hudens elasticitet. Genom användandet av den senaste tekniken och specifika aktiva ingredienser minskas uppkomsten eller utvecklingen av bristningar.    

LASTING SOFTNESS - 30 min
En ljuvlig kroppspeeling följd av applicering av ett fint skikt av fuktkräm, som ger huden en långvarig mjukhet och smidighet bortom jämförelse.  

HAND HEAVEN - 30 min
Denna avslappnande vård alternerar mellan ett avslappnandebad, en skrubb och en massage som stärker naglarna. Resultatet blir sammetslent närade och skyddade händer.

VELVET FEET - 30 min
Tack vare ett avslappnande bad, skrubb och massage ger denna omfattande behandling näring och vård till fötterna.