KROPPSBEHANDLINGAR

MARINE ENERGY - 60 min
Denna marina vård börjar med en rengörande exfolierande fas, följt av ett bad eller inpackning med koncentrerad havsenergi; närande och välgörande. Det piggar upp och fyller på mineraler till hela kroppen för att neutralisera spår av stress och trötthet.

BENEFICIAL MINERAL SOURCE - 60 min
Denna kalcium och magnesium rika marina lera har ett överflöd av smärtstillande och stresslindrande effekter. Inpackningen lindrar muskelspänning och ledstelhet.

MINERAL THERAPIES
Dessa 2 kurer koncentrerade i magnesium och kalcium ger ett målinriktat svar för specifika behov:
- Marint magnesium: anti-stress, välbefinnande, för dig som tränar mycket
- Marint kalcium: anti-age förebyggande, ledvård och för dig som är äldreEfter 

ABSOLUTE RELAXATION - 60 min
Avslappnande och energigivande massage som återställer balans och harmoni till kroppens energier. Detta är en djupgående avslappnande och regenererande behandling framtagen av THALION.    

BACK RELAXATION - 45 min
Efter en rengörande skrubb och en avslappnande marin lermask lindras spänningar gradvis i axlar, nacke och rygg genom långsam, djup massage för att nå en behaglig stund av befrielse.    

LASTING SOFTNESS - 30 min
En ljuvlig kroppspeeling följd av applicering av ett fint skikt av fuktkräm, som ger huden en långvarig mjukhet och smidighet bortom jämförelse.  

HAND HEAVEN - 30 min
Denna avslappnande vård alternerar mellan ett avslappnandebad, en skrubb och en massage som stärker naglarna. Resultatet blir sammetslent närade och skyddade händer.

VELVET FEET - 30 min
Tack vare det avslappnande badet, skrubben, massagen och masken ger denna behandling näring och reparerar fötter för total skönhet. 

TONED LEGS - 30 min
Ger en omedelbar lättnad till tunga ben. Benen återfår sin form och en lätt känsla.

MARINE SLIMMING - Bad eller inpackning - 60 min
Kroppen exfolieras och täcks med laminaria alger från Bretagne, som med en mineralrik intensitet och kraftfull verkan underlättar slankning. Mineraler och spårämnen förstärker kroppens förbränningsmekanism som resulterar i en synbart slankare figur.

DETOX RITUAL - 60 min
Efter en uppfriskande skrubb gnuggas en koncentration av marina ingredienser in med specifika rörelser som hjälper avgiftningen. En fas av djup avgiftning följer för att stimulera eliminerande funktioner och dränera kroppen. 

SLIMMING EXPRESS - 30 min
Denna innovativa behandling ger ett omedelbart slankande och synbart resultat efter bara 1 behandling. Tack vare dess dubbelverkan - exfoliering och slankning - blir siluetten omformad på endast 30 min.

CELLU CONTOUR - 60 min
En intensiv anti-cellulit behandling som börjar med en analys av cellulit typen med syfte att anpassa anti-cellulit massagen och produkterna som används under behandlingen, Konturerna omformas från den första behandlingen och celluliterna reduceras.

STOMACH SCULPTOR - 45 min
Denna behandling är avsedd att minska midje- och magomkretsen, återfå välbehag, lätthet och flexibilitet i buken samt en fastare hud. Zen massagen ger en anti-stress och avslappnande effekt samt reducerar kortisol.