KROPPSBEHANDLINGAR

THALION har ett brett utbud av behandlingar till kroppen. Vi är det enda hudvårdsmärket som kan erbjuda behandlingar med magnesium eller kalcium. 

MARINE ENERGY - 60 min
Denna marina behandling börjar med saltkristall exfoliering följt av ett närande havsbad eller välgörande havsvatteninpackning för att återställa energi och vitalitet.

MINERAL THERAPIES
Dessa 2 kurer koncentrerade i magnesium och kalcium ger ett målinriktat svar för specifika behov:
- Marint magnesium: anti-stress, välbefinnande, för dig som tränar mycket
- Marint kalcium: anti-age förebyggande, ledvård och för dig som är äldre

INTENSE REVITALIZATION - 60 min
Mineralterapi behandling kombinerar det bästa från skönhetsvärlden och fysioterapi. Den verkar som en "superladdare" för att återställa kroppens ursprungliga mineralbalans. En uppsättning tekniker för att slappna av muskler och leder utförs. Kroppen försätts i ett tillstånd av ultimat avslappning tack vare signaturmassagen, som förenar djupa muskulära rörelser och balanserande verkan tack vare kraften i havsvattnet.

LASTING SOFTNESS - 30 min
En ljuvlig skräddarsydd skrubb med havssalt eller marint magnesium följt av applicering av en återfuktad slöja. Detta ögonblick av avslappning gör huden mjuk och sammetslen

HANDS HEAVEN - 30 min
Denna skonsamma behandling kombinerar effektiva marina extrakt med avslappningstekniker för att göra händerna otroligt mjuka och lena.

VELVET FEET - 30 min
En oumbärlig behandling för vackra fötter. Den kombinerar marint magnesium med behagliga texturer och en avkopplande fot- och benmassage. Fötterna får näring och blir vackra.

BACK RELAXATION - 45 MIN
Denna ryggbehandling omfattar tre steg, en renande skrubb, en avslappnande lermask och en otroligt avslappnande massage som löser spänningar i nacke, axlar och rygg.

SLIMMING EXPRESS - 30 min
Slimming massage med marina pärlor som rullar och smälter på huden för att leverera sitt innehåll och aktiverar fettförbränningen på mage och lår. Resultat är synligt från den första behandlingen!

STOMACH SCULPTOR - 45 minEn unik behandlande och förebyggande metod för att bekämpa bukfett. Denna behandling kombinerar Zen Abdomen massageteknik, utvecklad med en fysioterapeut och en trio av marint magnesium, Guerande Mud och Stomach waist reshaper för synligt resultat från första behandlingen.

CELLULITE 3D - 60 min
Denna anti-cellulit behandling använder en ny teknik: applicering i tunna lager av en mängd olika texturer för att mätta huden med marina aktiva ingredienser. Kombinerat med en djup massage av fettvävnaden, verkar formlerna i hjärtat av epidermis för att bekämpa de tre typerna av celluliter.

MARINE SLIMMING - 60 min
En marin behandling som kombinerar skrubb med en inpackning eller bad med alger från Bretagne, kända för sin slankande kraft. Mineralerna och spårämnena kickstartar elimineringsprocessen för att synbart förfina figuren.

FIRMNESS PERFECTION - 45 min
Detta är en uppstramande lösning efter graviditet, viktminskning eller för mogen hud. Behandlingen i tre steg inkluderar stärkande skrubb, en uppstramande mask med spirulina alger och massage för att stärka huden. Fasthet och elasticitet återställs

DETOX RITUAL - 60 min
Denna unika behandling är en fröjd för sinnena och kan utföras året runt eller under säsongsväxlingar. Den kombinerar en renande skrubb med en detoxmassage med den behagliga strukturen av Marine Rub. En avgiftande avslappningsfas stimulerar eliminering och dränerar toxiner. Kroppen känns lätt och ren.

TONED LEGS - 30 min
En behandling med en kylande effekt som lindrar och ger omedelbart lättnad till tunga ben, vilket gör dem lätta, välformade och behagliga.