OM OSS

FILOSOFI
Balanserad av naturen, havet är en extraordinär trädgård som innehar våra minnen och vår historia. Den är hem till ett överflöd av livsformer och ett medicinskt under: alger suger upp vattnets näringsämnen och använder dem till att skapa substanser med extraordinära egenskaper. Våra celler delar vissa likheter med havets ursprungliga miljö. Osmos sker i vår kropp då den absorberar allting den behöver för att revitalisera sig och får oss att känna oss upplivade.

UNIK EXPERTIS
Beläget vid det Iroiska havet, ett UNESCO biosfärområde, har THALION tillgång till världens bästa algfält med en mångfaldig marin flora. Våra unika tekniker av skörd av alger och behandlingen av dem inom 24 timmar i Europas största lågtemperaturtork tillåter oss att bevara alla de viktiga aktiva ingredienserna i algerna och använda de i våra kosmetiska formler. Våra kosmetiska framställningar är resultatet av ett nära samarbete mellan vår forskningsavdelning, ledande vetenskapsmän och välkända spa center som lyckas reproducera alla fördelar av den marina floran. Den höga koncentrationen av mineralsalter, spårämnen, vitaminer och aminosyror som finns i våra alger fyller våra produkter med styrkan att skapa skönhet och välbefinnande.

EXKLUSIVA INGREDIENSER
Havsvatten och alger är i perfekt harmoni med vår hud. Dess mineraler och marina spårämnen sprids via osmos och aktiverar syresättningen och kommunikationen i våra celler. Denna fantastiska likhet bibehåller den dynamiska balansen på epidermis och förser huden med alla vitala mikronäringsämnen för att återfå en hälsosam hud. Genom unika processer och transformation och extraktion kan THALION Laboratorierna erbjuda alla fördelarna från havet i exceptionella behandlingar. 

OCEOSOMER
Mikrosfärer som inkapslar marina aktiva ingredienser och levereras till hjärtat av epidermis celler för en bättre effektivitet.

THALASSO OLIGO
Äkta koncentrat av delvis osaltat havsvatten. Exceptionellt full av magnesium, mineraler och marina spårämnen som regenererar och revitaliserar.

THALISOURCE
Koncentrerad med polysackarider och oligopolysackarider från brunalger, skapar denna ingrediens ett rejält skydd för huden samtidigt som den har en väldigt effektiv fuktgivande verkan.

OLIGOSOURCE
Aktiva ingredienser fulla av karragener, som säkerställer en dubbel regenererande och anti-age verkan genom stimulering av kollagen syntesen.

SEBOSOMER
Biomimetiska vektorer av algextrakt, speciellt framtagna för att normalisera flödet av sebum och återge en sund hud.

LAMINARIA ALG KONCENTRAT
Ultra-koncentrerat algextrakt som är 100% naturligt, och är lika effektiv att remineralisera som forma figuren.

ALGER & MARINA VÄXTER

BRUN ALG
• Fucus Vesiculous (Avgiftande och dränerande)
• Laminaria digitata (Stimulerande och slankande)
• Undaria pinnatifida (Regenererande och uppljusande)

RÖD ALG
• Chondrus crispus (Fuktgivande och skyddande)
• Lithothamnium calcareum (Remineraliserande)
• Palmaria palmata (Elasticitet och näring)

GRÖN ALG
• Ulva lactuca (Uppstramande och syresättande)

MARINA VÄXTER
• Sea aster (Skydd och fasthet) 
• Sea fennel (Tonus och lyster)
• Sea everlasting (Anti-age och återuppbyggnad)
• Salt wort (Anti-oxidant och fukt)

MILJÖBEVARANDE UTVECKLING
THALION har alltid varit vid hjärtat av naturen, havet och algerna. Med en vilja att respektera miljön har vi utvecklat noggranna arbetsmetoder som verkar i harmoni med naturen:

•   Noggrant urval av arter
•   Skördemetoder som försäkrar att algerna växer igen
•   Avsättningar till förnyelse av algfält
•   Optimering av skördeperioder efter väderförhållanden och säsong

Vi erbjuder garanti på kvaliteten och spårning från råmaterialet, genom hela produktionen, till den färdiga produkten. Vi tar de nödvändiga måtten för att garantera en konstant nivå på kvaliteten.

Vi måste bevara den känsliga balansen i ekosystemet. Därför är THALION konstant involverad i en process för att uppmuntra miljöbevarande utveckling och ta till vara på de resurser som havet och algerna erbjuder på ett ansvarsfullt sätt.

Det är genom vårt etiska och professionella engagemang som vårt märke och vårt företag kan verka och fortsätta att utvecklas.