THALISENS NATURE

THALISENS NATURE är marknadens första 100% naturliga spa serie. Oceanic Bliss verkar på våra sinnen, lukt, känsel och hörsel för ultimat avslappning. Låt dig förflyttas till citrusträdgården vid havet eller den soliga sandstranden beroende på ditt val av doft.

OCEANIC BLISS RITUAL - 90 min
En unik multisensorisk upplevelse designad för att inducera både kropp och själ i ett tillstånd av djup avslappning, genom en exklusivt manuell behandling förknippad med 100 % naturliga marina texturer. Resan börjar med doftvalet som kommer att prägla ritualen med sensuella och soliga toner: den varma Captivating Tiare eller den gnistrande Sparkling Citrus. Kroppen är omsluten av en läcker skrubb, som sublimerar huden, och sedan långsamt nedsänkt i en kokong av välbefinnande, tack vare Oceanic Bliss massagen. Marin och solkoreografier, kombinerat med hypno-slow teknik ger en utsökt känsla av avkoppling. Ritualen avslutas med ett smältande balsam.   

OCEANIC BLISS MASSAGE - 60 min
En unik multisensorisk upplevelse designad för att inducera både kropp och själ i ett tillstånd av djup avslappning, genom en exklusivt manuell behandling förknippad med 100 % naturliga marina texturer. Resan börjar med doftvalet som kommer att prägla ritualen med sensuella och soliga toner: den varma Captivating Tiare eller den gnistrande Sparkling Citrus. Kroppen sänks sakta ner i en kokong av välbefinnande, tack vare Oceanic Bliss massagen. Marin och solkoreografier, kombinerat med Hypno-slow teknik ger en utsökt känsla av avkoppling. Ritualen avslutas med en smältande balsam.   

OCEANIC BLISS SCRUBS - 30 min
Denna omslutande skrubb, med oljeliknande konsistens, förvandlar exfolieringssteget till ett riktigt ögonblick av avkoppling. Den lämnar huden slät och sublimerad.

• Captivating Tiare, en solig och sensuell doft, som omsluter huden med sin utsökta värme.
• Sparkling Citrus, en fräsch och gnistrande doft med ljusa och läckra toner.