THALISENS SPABEHANDLINGAR

ANTI JET-LAG ILLUMINATOR - 45 min
Denna ansiktsbehandlings "illuminerande effekt" bjuder in dig till en paus där tiden står stilla. Efter make-up borttagning och mild exfoliering njuter du av en varm och omslutande massage. Trötthetstecken avtar och din hud får en hälsosam lyster.

DETOXIFYING ORIENTAL ITINERARY - 120 min
Denna renande resväg med dess generösa ritualer hjälper kroppen att själv göra sig av med toxiner, huden blir vacker och mjuk, och återställer kroppen till en känsla av välbefinnande enligt orientens traditioner i rening. Fördelar: Din hud blir mjukare, rengjord och vackrare. Din kropp känns avslappnad.    

REVITALIZING ATLANTIC DIVE - 120 min
Med inspiration från Atlantkusten, en naturlig källa av välbefinnande, ger behandlingen en uppfriskande känsla när huden omfamnas av oceanens kraftgivande mineraler och man inbjuds att fly till den ändlösa horisonten. Kroppen återladdas med mineraler och återfår en ny kraft. Fördelar: Din kropp kommer att bli återupplivad, som om du hade tillbringat weekenden vid kusten i Bretagne. En mycket effektiv mini-kur.    

SOOTHING ASIATIC ESCAPE - 120 min
Asien, ett land som framkallar tillfredsställelse och lugn. Inspirationen hämtas från dess forntida visdom, levnadskonst och rikedom från växtlivet. De långsamma rörelserna är en inbjudan till att njuta av några sällsynta och värdefulla stunder. Harmoni är nyckeln till denna behandling. Fördelar: Kropp och själ är i balans. Harmoni... det ultimata målet med detta program.

RELAXING POLYNESIAN JOURNEY - 120 min
En avslappnande behandling med oväntade sinnesintryck, häpnadsväckande och sensuella produkter, nya upplevelser för huden, i en atmosfär av "beroendeframkallande" dofter. Rörelserna är en smekning som ger totalt välbehag och guidar oss mot en värld fri från stress och hets. Fördelar: Avslappnande och lugnande, din kropp kommer att uppleva en känsla av totalt välbefinnande, i en atmosfär av förföriska dofter. Din hud kommer att kännas som sammet, förstärkt med ett gyllene skimmer.

ENERGIZING AMAZONIAN ESCAPADE - 120 min
En upplivande behandling, idealisk för att återfå energi och känna sig avslappnad och lugn. Amazonas för tankarna till en frodig och vild växtlighet, frukter och blommor från djungeln, en varm och fuktig atmosfär, fylld med mystik... Fördelar: En känsla av extrem vitalitet och förnyad energi.