Vår filosofi

Ett familjeföretag

Thalion är framför allt berättelsen om en familj från Bretagne – en familj som är förälskad i havet och dess rikedom på resurser. Havet är en fantastisk källa till välbefinnande och erbjuder alla spårämnen, mineraler, vitaminer och aminosyror vi behöver för att avslöja vår skönhet. Thalion dyker djupt ner i havet för att utvinna ett koncentrat av vital energi, skönhetens sanna essens. Vi tar tillvara på havets hemligheter och använder dess resurser på ett ansvarsfullt sätt.

”Havet balanseras av naturen och är en extraordinär trädgård där vårt minne och vår historia kan hittas.” André Prigent, VD

De 3 pelarna i vårt arbete

VÅRA EGNA PATENTERADE MARINA AKTIVA INGREDIENSER

Vi utvecklar våra egna patenterade aktiva ingredienser från havet med de dyrbara växter vi skördar och forskar på för att identifiera marina ämnen.

VÅRA EGNA INNOVATIVA GALENISKA FORMLER

Våra galeniska formler är effektiva vektorer och i perfekt samhörighet med huden och utvecklas utan att kompromissa med sensorisk kraft. Våra doftande kreationer klär elegant våra texturer.

VÅRA EXKLUSIVA MANUELLA BEHANDLINGSPROTOKOLL

Baserat på vår kunskap om hudens fysiologi är våra tekniker exakta och fördelaktiga.

Officiellt erkänd savoir-faire

Som beskyddare av tid och historia, efter att ha ärvt traditionella metoder för algskörd, är vi väl förtrogna med vår råvara. Som skördare kontrollerar vi varje steg i bearbetningen från råvara till färdig produkt. Alla våra produkter är tänkta, designade och tillverkade i Bretagne, i staden Plouguerneau. Vi är det enda professionella märket som är officiellt erkänt av den franska staten tack vare vår expertkunskap om forskning och utveckling genom Agrimer.

Miljövänlig tillverkning

Återvinningsbara förpackningar av högsta kvalitet

Alla våra förpackningar kommer främst från Bretagne och Frankrike. Vi prioriterar lokala partners för att främja vår region och begränsa transporternas CO2-påverkan. Vi tillämpar kravet på ”återvinningsbara och hållbara material” på våra förpackningar.

 

Policy för naturlig formulering

Vi utesluter alla kontroversiella ämnen för att garantera att våra formler är ofarliga och effektiva. Våra krav på kvalitet och säkerhet är oupphörliga.